Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
DSC_5200
Jonas Eklundh
Skaparen av Borta Bra! Har alltid velat ha ett ställe där man kan dela med sig av sina äventyr!
weblog

Weblog

24
mar
2013

Första dagen

22:00 3174, Inga kommentarer
Första dagen på vår Londonresa började lite kaotiskt. När jag skulle skriva ut hotellbokningen så stod det att den var avkokad. Vad tusan? Det visade sig att dom hade försökt dra kostnaden för första natten efter jag bokat och jag hade missat det och inte fått påminnelsen dom skickat ut.
Jaha, ut på booking.com och hitta ert nytt hotell snabbt som satan. Det gick som tur var rätt så bra. Nytt hotell bokat och sen iväg till flygplatsen! Där blev vi sittandes en stund, men flyget över går snabbt så det gör inte så mycket.
Väl i Stansted (flygplatsen) så ska vi prova de Londonappar jag tagit ned inför resan. Så, vad är bästa sättet att ta sig till hotellet? Men ingen app ger ett vidare bra svar. Eller inget svar som hjälper oss. Det visar sig att Google Maps är lösningen. Pinsamt för alla specifika lösningar! Ståendes på Stansted så använder jag Directions-knappen här på bortabra.net och pling så ser jag vilket tåg vi ska ta och sedan vilken tunnelbanelinje, samt hur mycket vi får gå mellan dem. Galet bra.
Vä framme på hotellet så inser vi att vi inte har med oss någon sådan där adapter så vi kan inte ladda några av de prylar med batteri som vi har med oss, så tillbaka till Kings Cross-stationen och leta upp, till barnens stora förtjusning... Eller inte :)
London by night är inte direkt... Tyst. Vi är ju mitt i city så det får man ju stå ut med så klart.