Hoppa direkt till innehåll
Borta Bra Hemma Bäst
DSC_5200
Jonas Eklundh
Skaparen av Borta Bra! Har alltid velat ha ett ställe där man kan dela med sig av sina äventyr!
weblog

Weblog

Yes, nu är allt bokat och klart. Eller, ja i alla fall hotell och flyg. Vi flyger med Ryanair vilket är billigt och bra, sedan hittade vi ett hotell som ligger inte långt från Marble Arch som heter Wigmore Court Hotel. Det kändes som det kunde passa bra.
I och med detta så jobbar jag vidare med själva reselogsfunktionen här på Borta Bra, så man enkelt ska kunna planera och även dokumentera sin resa.
Det är så mycket man kan göra i London, så det blir klurigt att hinna med allt. Men ett par av de saker jag vill få tid med är British Imperial War Museum som är ett enormt museum jag var på för hundra år sedan med min kompis Stillman.
Sedan så kanske barnen skulle bli skitskraja för London Dungeon? Kanske... Men det skulle vara fränt. London Eye måste vi väl upp i också kan jag tänka mig.
Sedan ska vi givetvis skaffa biljetter till sådana där Hop On/Hop Off sightseeing-bussar så man slipper gå omkring så mycket.
När jag var i London senast så fanns det något som jag tror hetter Fun Planer, som var ett flera våningar stort hus med arkadspel, men jag hittar ingen information om det nu, så det kanske inte finns kvar?
Harrods är kanske coolt att gå in i igen, eller inte? Det är ju bara en galleria när man tänker efter...
Vi ska vara där i fem dagar så det gäller att disponera tiden bra helt enkelt!
Spännande!!